реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Перевернулася цистерна з газоліном

2-го серпня близько 20:20 на 102 км автодороги "Ніжин - Бахмач - Дмитрівка" за 3 км від с. Григорівка Бахмацького району Чернігівської області, сталася дорожньо-транспортна пригода. 48-річний водій автомобіля "DAF", з напівпричепом паливною цистерною "FRUEHAUF", в якій знаходилось 38 кубометрів газового конденсату, не врахував погодні умови, не впорався з керуванням і застосував екстрене гальмування. Внаслідок цього цистерна відчепилася від тягача, з'їхала у кювет та перекинулася.

Автомобіль, що належить ПП "Склярук" м. Кременчук, рухався за маршрутом м. Кременчук - смт. Короп Чернігівської області. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій тілесних ушкоджень не отримав. Стався виток конденсату газу з ємності в кількості близько 50 кг.

До місця події було залучено відділення пожежно-рятувального підрозділу Бахмацького райвідділу УМНС в Чернігівській області. Для запобігання можливому загоранню конденсату, рятувальники за допомогою ГПС-600 на прилеглу до місця витікання територію подали піну.

Того ж дня о 23:45 до місця події прибув інший тягач з паливною цистерною, в яку 03-го серпня об 11:15 повністю перекачаний газовий конденсат з пошкодженої ємності. Залучено автокран Бахмацького сільгосппідприємства для підняття цистерни. Загроза населеним пунктам та сільгоспугіддям відсутня.

Прес-служба УМНС в Чернігівській області



Теги:аварія, мнс, Бахмацький район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar