реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Переформат Чернігівської митниці

23 квітня 2010 року перший заступник Голови Держмитслужби Анатолій Євгенович Гутник представив колективу Чернігівської митниці нового керівника Юрія Петровича Соловкова.

Представляючи Юрія Соловкова, Анатолій Гутник зазначив, що Юрій Петрович досвідчений фахівець митної справи, має значний досвід роботи у митних органах України. Перший заступник Голови Служби висловив впевненість, що колектив митниці успішно виконуватиме завдання, поставлені керівництвом держави перед митними органами України.
Присутній на нараді заступник керівника апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Іван Іванович Коробко наголосив на виключній важливості плідної співпраці Чернігівської обласної державної адміністрації з керівництвом митниці у питаннях, що стосуються життєдіяльності регіону.

Юрій Соловков підкреслив, що під його керівництвом діяльність митниці базуватиметься на конструктивній співпраці з усіма державними структурами регіону, у тому числі й правоохоронними органами, сприянні роботі підприємств, що акредитовані у зоні діяльності митниці та подальшому вдосконаленню митних процедур на державному кордоні.

Соловков Юрій Петрович народився 25 серпня 1958 року в м. Старий Самбір Львівської області. У 1980 році закінчив Дніпропетровський інститут інженерів залізничного транспорту. З березня 1992 року розпочав діяльність у Державному митному комітеті України. Працював на посадах: головного інженера, заступника начальника управління, заступника начальника Київської митниці, начальника управління організації митного контролю. З червня 1995 року - заступник Голови Державного митного комітету України, з листопада 1996 року - заступник Голови Державної митної служби України. З травня 1998 по листопад 2001 року - Голова Державної митної служби України. Нагороджений відомчими та державними нагородами.

Світлана СТРИЖАК,
головний інспектор зв’язків з громадськістю
Чернігівської митниці




Теги:Соловков, керівник, Призначення, голова, Чернігівської, митниці, Гутник, Юрій, Держмитслужби, Анатолій


Читайте також



Коментарі (0)
avatar