реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Пенсіонера Віктора Гординського працевлаштували

Епопея із працевлаштуванням колишнього голови Сосницької селищної ради триває.

59-річний Віктор Гординський, нагадаємо, програв вибори. Звернувся до депутатів селищної ради, щоб на період пошуку роботи (6 місяців - за законом) йому платили його колишню зарплату з бюджету. Але оскільки він отримує пенсію по педагогічній вислузі, депутати відмовили.

Саме в цей час стало вакантним місце директора Сосницької ЗОШ І-ІІ ст. Бо Володимир Жуковецький став головою районної ради. У минулому номері “Часу” керівник відділу освіти району Михайло Дусь, наказом якого і призначають на посаду директора школи, повідомив, що це місце може бути вільним і роками, і ... хвилинами. Чи знав минулого вівторка Михайло Корнійович ім’я потенційного директора В’юниської школи - судіть самі.

Бо вже на вихідних з’явилась інформація, що нарешті Віктора Гординського працевлаштували! І, за законом, посада, яку він обіймав до обрання на виборну посаду (мера) має бути не нижчою. А до мерства Гординський очолював навчальний комбінат.

От, за законом, і знайшлася достойна кандидатура на вільне крісло у школі.

Це така версія офіційна. Неофіційну ви самі, дорогі читачі, активно обговорите на кухнях-лавочках-у чергах.

За дуже схожою схемою нещодавно призначали й нового керівника у сосницький дитячий садок “Сонечко”: там пенсіонерку замінили на ... пенсіонерку. Валентина Нечвидна пішла на заслужений відпочинок, а на її місце прийшла 58-річна екс-заступниця голови РДА Валентина Гришенко, яка має педагогічну вислугу, бо досить довго працювала у сосницькій гімназії. Оскільки кількість заступників голови РДА зменшилася, то одну екс-заступницю Світлану Ступу перевели на нижчу посаду в РДА, а іншу - Валентину Гришенко - поставили завідувати дитсадком.

Олена ЯСИНСЬКА, газета "Час"



Теги:працевлаштування, Сосниця, Сосницька РДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar