реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Патріарх московський мимоволі визнав себе слугою диявола

У Велику Суботу московський патріарх Кіріл мимоволі засудив сам себе, сказавши: «Там, де зло, там диявол».
Патріарх Московський Кіріл (Гундяєв) у Велику суботу під час освячення пасок мимоволі назвав себе дияволом, сказавши: «Там, де зло, там диявол». Раніше Кіріл всіляко підтримував звірства російських військових і режим Путіна і таким чином підтримав зло. Сам Гундяєв не визнає це злом, але говорить, що «зло і благодать Божа несумісні». Таким чином він констатував, що у РПЦ і особисто в ньому немає благодаті.

«Дай Бог, щоб ось цей пасхальний дар допоміг тим, хто залучений до цього конфлікту, заспокоїти серце, розум, душу, щоб якнайшвидше закінчилася міжусобна боротьба і запанував довгоочікуваний мир, а разом з ним і благочестя людей, і віра зміцнилася б. (…), тому що людина, віддана Господу, не може довго в серці своєму носити зло, тому що зло і благодать Божа несумісні. Зло, там диявол, а для того, щоб примиритися, треба вирвати з себе навіть ці метастази диявольської сили», – сказав московський патріарх, цитує «Интерфакс».
Таким чином на Кірілі здійснились Євангельські слова сказані Ісусом Христом: «Бо зі слів своїх будеш виправданий, і зі слів своїх будеш засуджений».

Нагадаємо 26 квітня митрополит Епіфаній у листах до предстоятелів Церков висловив сподівання щодо засудження дій очільника РПЦ Кіріла.

Раніше предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній запропонував заборонити ідеологію «русского міра», яку він порівняв із ідеологією нацизму. Також за його словами Кіріл Гундяєв вже зробив свій вибір на користь антихриста. Митрополит Епіфаній впевнений, що окупанти чинять геноцид проти українців, вони продовжують злочини Сталіна.
Духовний фронт України



Теги:російсько - українська війна, патріарх Кіріл, РПЦ, Гундяєв, московська єресь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar