реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

«Паркове місто» - екологічний та сучасний житловий комплекс у столиці

Мета створення житлового комплексу «Паркове місто» – забезпечити городянам зручність, екологічну чистоту та сучасні умови проживання. Затишні новобудови у Подільському районі м. Києва з усіх боків оточені полями та зеленими насадженнями. Покупцям буде дуже корисно пройти за посиланням https://parkovemisto.com/ua/kvartiry/2k/, щоб подивитися планування квартир комплексу та дізнатися про нього багато цікавого. 

У проекті досить успішно реалізовано рішення «місто у місті». Багатоповерхівки зведені по периметру, тоді як у внутрішніх кварталах розташовані будівлі меншої висоти. Таке планування допомагає захистити внутрішні двори від зайвого шуму, вихлопних газів та відвідувань сторонніх.

«Паркове місто» - екологічний та сучасний житловий комплекс у столиці

Інфраструктура житлового комплексу

Комфортний для проживання, зелений район має розвинену інфраструктуру та високу доступність транспорту. Перші поверхи будинків із зовнішнього боку займають важливі об'єкти комерційної нерухомості: ресторани, кав'ярні, супермаркети, магазини, банківські філії, аптечні пункти та інші організації. У пішохідній доступності від ЖК знаходяться торгові центри популярних у столиці мереж, завдяки яким процес купівлі необхідних товарів буде більш приємним.

Спеціально для сімей з підростаючим поколінням лише у 10-15 хвилинах від житлового комплексу п'ять дитячих садків, чотири школи, а також інші навчальні заклади.

Квартири

ЖК «Паркове місто» пропонує просторі квартири із сучасними, комфортними та продуманими рішеннями планувань.

Серед доступних варіантів:

  • сім видів однокімнатних квартир;
  • квартири із 2-х, 3-х, 4-х та 5-х кімнат з різними плануваннями;
  • двоповерхові пентхауси для шанувальників просторих апартаментів.

При зведенні будівель застосовуються нові, ефективні матеріали, що відповідають усім загальноприйнятим стандартам.

Переваги

Купити квартиру у житловому комплексі «Паркове місто» – це правильний вибір для сімей з різними очікуваннями та матеріальним забезпеченням. Комфортна, впорядкована прибудинкова частина ЖК цілком підходить для дозвілля дітей та старшого покоління.

Характерні особливості об'єкта:

  • рівень привабливості для інвесторів – invA;
  • на чотирьох гектарах внутрішньої території розташований затишний парк;
  • підземна стоянка та відкрита парковка, а також гаражний кооператив у пішохідній доступності;
  • територія новобудов обладнана сучасними охоронними системами та відеоспостереженням.

На відкритому повітрі розташовані майданчики для занять фітнесом з тренажерами, а також поля для волейболу, тенісу, баскетболу та міні-футболу. Парк ЖК зручний для любителів бігу. Також на території комплексу працює фітнес-зал.




Теги:Еко, Київ, Паркове місто, житло


Читайте також



Коментарі (0)
avatar