реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Парк вчиться заробляти гроші

Директор комунального підприємства "Центральний парк культури та відпочинку" Чернігівської міської ради Володимир Хольченков розповідає про роботу за січень - серпень цього року.

Основою парку є атракціонне містечко. Саме його найбільше відвідують чернігівці та гості міста, воно ж є і основним джерелом прибутків підприємства. Перед початком сезону всі атракціони пройшли обстеження державної комісії і були визнані придатними до використання. . «Комісія відзначає, що чернігівські атракціони знаходяться в найкращому технічному стані у порівнянні з іншими містами України» - зазначив директор. Цього вдалося досягти тільки завдяки щоденній перевірці всіх механізмів.

Іншою з важливою ділянкою роботи є проведення масових заходів. Найбільшими в цьому році бу4ли – Масляна, Проводи зими, заходи до травневих свят, дня захисту дітей, дня Конституції, дня молоді, Івана Купала а також автовиставка; та виставка квітів і плодів.

Навіть за умов кризи ЦПКіВ вдалося збільшити валові прибутки. За 8 місяців 2009 року вони склали 914109 гривень, що на 6,4% більше ніж за цей час торік.Чималу допомогу в благоустрої і забезпеченні чистоти надають люди, котрих направили на громадські роботи через незначні правопорушення.
х х х

Радує, що наші атракціони найбезпечніші в Україні. Але, за словами самого ж директора, все таки термін їх використання за паспортом давно вичерпався. То ж навіть у нас їх час оновлювати. І можна уявити, в якому ж стані атракціони в інших містах.
Петро АНТОНЕНКО






Коментарі (0)
avatar