реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Парад після "бариги"

Знаєте, чомусь уява намалювала майбутній парад десь у такому ключі.

"Послухайте! Українських воїнів вітають гаслом "Слава Україні!" Вояки дружньо відповідають "Героям слава!" Нагадуємо, що це гасло було впроваджено за президента Порошенка - його назвали баригою та мародером і звинуватили в співпраці з Медведчуком".

"А от проходять десантно-штурмові війська у беретах "марун". Нагадуємо що десантно-штурмові війська були створені за начальника Генштабу генерала Муженка, якого звинуватили в Іловайську і виперли зі служби в принизливий спосіб".

"А от ідуть вояки в нових зразках форми та літніх берцях. Форму і берці розробили в Центрі розвитку ЗСУ за генерала Марченка якого за чинної влади запроторили за грати - він досі під слідством".

"А от пливуть українські катери! Їх виготовили на заводі "Кузня на Рибальському", директор якого тепер сидить без оголошення звинувачення і слідчих дій з заставою рекордною навіть для США".

"А от Хрещатиком їдуть вантажівки "МАЗ-Богдан" та швидкі "Богдан". Вони були розроблені і випущені у війська корпорацією "Богдан". Корпорація нині доведена до банкрутства, а її власник Олег Гладковський досі перебуває під слідством, хоча всі звинувачення проти нього - то передачка Бігуса".

"А от Майданом прямує бойова техніка ЗСУ. Бойова техніка у ЗСУ є тому, що її відновлення і виробництво налагодив генерал Павловський, який нині сидить без слідчих дій по справі і з рекордною заставою".

"Зверніть увагу на мужні обличчя українських воїнів! Мужність з їхніх облич не змиває навіть той факт, що частина з них ще досі харчуються як у часи президента Януковича, бо реформу харчування за каталогом вроваджену стараннями радника президента Юрія Бірюкова, заблоковано у 2020 р."

"А от в небі над Києвом летять літаки ЗСУ. Літаки пілотують пілоти які ще не звільнилися з ЗСУ через те що з/п військовим востаннє підвищували за президента Порошенка, а нині почалися перебої з виплатами доплат".
"Парад відбувся успішно, навіть незважаючи на те що Державне обороннне замовлення зривають другий рік підряд!"
Десь так.

Я слова поганого не скажу про Збройні сили. Слова кривого не скажу про парад. Парад - потрібний. Хоча б тому, що не зважаючи на все згадане (і все незгадане), Збройні сили все ще готові нас захищати.
Це - істинна самопожертва і подвиг.

Дмитро "КАЛИНЧУК" - ВОВНЯНКО



Теги:ЗСУ, порошенко, 30- річчя Незалежности, Віктор Муженко, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar