реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

«Паніка безпідставна» - В’ячеслав Чаус

Вчора в області було неспокійно через поширення кимось інформації про наступ російських військ на Чернігівщину. Проте ця хвиля паніки швидко вляглася, хоча й змусила понервувати багатьох читачів соціальних мереж.

Начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус (на фото) сказав: «Є у ворога спеціальні інформаційні війська, війська інформаційної боротьби, і вони, не забуваємо, працюють. На сьогодні ситуація в області стабільна. Здійснюються періодично обстріли прикордоння. Наші Збройні Сили адекватно реагують, прикордонники несуть свою службу, тому, будь ласка, велике прохання до всіх – заспокоїтись».

Інформаційно – психологічна боротьба є одним із важливих елементів сучасної гібридної війни. Не менш важливим, ніж артилерія чи винищувачі. Її, зокрема, завдання – посіяти паніку. Тому вихід: не довіряти інформації від кума, сусіда, далекого родича, а винятково – лише з офіційних джерел.

Тим часом в Чернігові пройшло чергове засідання ради оборони області, на якому, крім без пекових питань, обговорили і пом’якшення заборони на торгівлю алкоголем. Адже, крім всього іншого, це ще й питання наповнення бюджету.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Вячеслав Чаус, паніка, широка війна, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar