реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Пане гоноровий, ану- те поясніть…

Народний депутат Павло Кишкар звернувся до керівника «Укрзалізниці» Войцеха Бальчуна з приводу станції Горностаївка на Чернігівщині

На сході селища Добрянка Ріпкинського району гостро прозвучала проблема – як виїхати з селища в райцентр чи в Чернігів, адже маршруток дуже мало, а поїзд Санкт- петербург – Чернігів зупиняється лише на хвилину, щоб забрати не пасажирів, а митників чи прикордонників.

Тому народний депутат Павло Кишкар (Народний Рух України) звернувся до керівника «Укрзалізниці» Войцеха Бальчуна з проханням поячснити чому порушуються законні права українських громадян.

Посилаючись на статті закону «Про захист прав споживачів» та Цивільного кодексу України, народний депутат наголошує, що «Укрзалізниця» не має жодних прав відмовляти українським пасажирам у праві користування цим потягом. Додамо, що він є надзвичайно важливим для студентів, які навчаються у київських вузах. А станція Горностаївка має всі необхідні технічні умови для влаштування повновартісної зупинки потягу.

Гоноровий пан поляк Войцех Бальчун із українською зарплатою майже в півмільйона гривень протягом 10 днів має відповісти на запит рухівця - народного депутата Павла Кишкаря.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Добрянка, Народний Рух, Павло Кишкар, поїзд Санкт- петербург - Чернігів, Укрзалізниця, Горностаївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar