реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Пам’яті Івана Лапая

4 травня на 89-му році життя відійшов у вічність український патріот, геолог-розвідник, ветеран праці Іван Митрофанович Лапай.
Понад 30 років свого яскравого життя було віддано геологічній службі, в якій він почав працювати по закінченню геологічного факультету Київського університету імені Тараса Шевченка.
Після обов’язкової роботи на сході Росії в Забайкаллі Іван Митрофанович від початку заснування працював у виробничому об’єднанні «Чернігівнафтогазгеологія». Обіймав посади старшого геолога, виконував обов’язки начальника геологічного відділу. За зразкову трудову діяльність був удостоєний багатьох нагород, серед яких – відомчою відзнакою – медаллю В. І. Лучицького.
Іван Митрофанович Лапай завжди був на боці українського державного демократичного розвитку і в міру власних сил сприяв йому. З моменту заснування тижневика «Сіверщина» – постійний передплатник і шанувальник.
У ці скорботні дні друзі, соратники, колеги, Чернігівська обласна організація Української народної партії висловлюють щире співчуття з приводу тяжкої втрати рідним і близьким покійного.
Світла пам'ять про Івана Митрофановича Лапая назавжди залишиться в наших серцях.

Чернігівська обласна організація Української народної партії





Коментарі (0)
avatar