реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Пам'яті видатного краєзнавця

З глибоким сумом сповіщаємо, що відійшов у вічність Володимир Латуїль, шанований голова ветеранської організації Линовицької територіальної громади та голова Линовицького краєзнавчого товариства імені Г. Ф. Гайдая.

Володимир Вікторович був не лише лідером та організатором, а й серцем нашої громади, невтомним борцем за права ветеранів, палким зберігачем та відновлювачем історії нашого краю. Його праця, відданість та безмежна любов до рідної землі залишаться у наших серцях як приклад справжнього патріотизму та громадянської відповідальності.

Володимир Латуїль пішов з життя, залишивши після себе не лише пам'ять про свої добрі справи, але й незгасний вогник надії на краще майбутнє для наступних поколінь. Він був мудрим наставником, вірним другом та натхненником для всіх, хто мав честь з ним спілкуватися.

У цей скорботний час ми висловлюємо наші найглибші співчуття родині, друзям та всім, кого торкнулася його життєва діяльність. Нехай світла пам'ять про Володимира Вікторовича Латуїля живе вічно, а його душа знайде спокій у Царстві Небесному.

"Блаженні мертві, хто з цього часу вмирає в Господі! Так, каже Дух, вони від праць своїх заспокояться, бо їхні діла йдуть за ними слідом." (Об'явлення 14:13)

Андрій ПАВЛУШЕНКО



Теги:Андрій Павлушенко, Линовиця, краєзнавці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar