реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

П'ють і їздять. На погибель

Як повідомило обласне управління з надзвичайних ситуацій, на автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі біля с. Шестовиця Чернігівського району о 1 год. 25 хв. 31 липня водій автомобіля "НІССАН" здійснив наїзд на велосипедиста, який отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської центральної районної лікарні.

На автодорозі Сухиня-Бобровиця (Бобровицький район) о 8 год. 31 липня водій автомобіля "ХОНДА", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не справився з керуванням та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій і його пасажир отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Бобровицької центральної районної лікарні.

На автодорозі Кіпті-Глухів-Бачівськ (Борзнянський район) 31 липня водій автомобіля "ДЕО" не справився з керуванням, здійснив наїзд на пішохода, особа якого встановлюється. Внаслідок пригоди пішохід від отриманих травм загинув.

В м. Прилуки по вул. Київській біля будинку № 61 о 18 год. 30 хв. 31 липня водій автомобіля "ШКОДА" здійснив зіткнення з маршрутним автобусом "ЛАЗ-695М". Внаслідок зіткнення водій автомобіля від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Біля смт Козелець о 22 год. 30 хв. 30 липня водій автомобіля "ЗАЗ 1105" не впорався з керуванням, здійснив виїзд за межі проїжджої частини дороги, де після наїзду на дорожній знак, перекинувся. Внаслідок пригоди пасажирка автомобіля отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Козелецької центральної районної лікарні.



Теги:ДТП, аварії, ДАІ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar