реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

ОВА ініціює створення спеціальної економічної зони

Чернігівська обласна військова адміністрація звернулася до уряду з пропозицією щодо створення спеціальної економічної зони на території області.

Чернігівська обласна військова адміністрація звернулася до уряду з пропозицією щодо створення спеціальної економічної зони на території області, яка постраждала від руйнівних дій російського агресора. Як сказав голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, це для того, щоб наш бізнес повернувся, розвивався і почувався впевнено.

Тим часом, як наголосив В’ячеслав Чаус, завершилися всі процедури перерахування коштів, затвердження кошторисів, і цього тижня область розпочинає відновлення критичної інфраструктури – лікарень, електромереж, водоканалів та дитсадків. На сьогодні вже 150 мільйонів гривень перебувають на казначейських рахунках області, а частина з них уже перерахована управлінню капітального будівництва.

«Роботи розпочнуться буквально сьогодні», – уточнив очільник обласної військової адміністрації.

Відходячи від стресу окупації та бойових дій, область сіє ярі культури – вже засіяно понад 400 тисяч гектарів, а за планом має бути 700 тисяч гектарів. Проте це на 30 відсотків менше, ніж було минулого року. Причина, звісно, міни та інші вибухонебезпечні предмети, якими усіяні поля, хоча сапери й працюють у посиленому режимі.

"Голос України"

Фотоколаж "Час чернігівський"



Теги:спеціальна економічна зона, Чернігівська ОДА, Вячеслав Чаус


Читайте також



Коментарі (0)
avatar