реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Отєхавшій в страну Корана

Наш новий президент порадував черговою «открітостью». Не приховав від нас , що, утомльонний виборами, хоче вперше за чотири місяці влаштувати собі вихідний і відвезти дітей до Туреччини на фестиваль. Чесно попередив, хоч уже і з літака.

І, зауважте, як у захваті повідомили деякі ЗМІ, це на відміну від Пороха, який на цілий тиждень літав на Мальдіви і не розповів нам і заодно путінським колекціонерам «новічка» про свій вояж заздалегідь.
Воно легко було б повірити в «открітость» новообраного, якби його вихідні і фестиваль дивним чином не збіглися з Великоднем, який святкують православні двох деномінацій, греко-католики, євангельські християни п’ятдесятники і баптисти, харизмати, а практично - уся Україна.

Думаю, вона була б не проти відсвяткувати зі своїм масово новообраним і цей Великдень. Щоб, принаймні, побачити, чи зуміє він перехреститися.А також, щоб не порушувати традицію, позаяк усі дотеперішні (так уже склалося) Президенти вважали за необхідне на Великдень узяти участь у святковому богослужінні.

Утріться, шановні. Ваш новообраний відморозився від цього всього просто і не без притаманного йому гумору.
Улєтєл на Великодні свята в страну Корана.
Можливо, він там відвідає мечеть.

Василь БОСОВИЧ



Теги:Василь Босович, Коран, мечеть, синагога, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Вася беги!
avatar
2
Ну, забув спитати Васю Бесовича... Який жах!
Васісуалій, якщо ти не знаєш, країна - світська держава і ніхто не повинен ходити у церкву, святити кулічі і так далі. Це ОСОБИСТА справа кожного.
avatar
3
У бесовича подгорает biggrin Что ж ты молчал, порохобот ебаный, когда потрох за народные деньги мальдивил? А регулярно в испашку? На 8 Марта регулярно! Шлюшку культурнофондовую порадовать, на Украине 8-ое ж под запретом.
avatar