реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Осінь буде гарячою - Петро Порошенко

У нас буде складна осінь. Тому що влада замість того, щоб проводити реформи, захищати Україну і українців, намагається замінити старі обіцянки, які не виконані, новими обіцянками.

Нам обіцяли півтора роки тому створення півмільйона робочих місць. Замість цього ми втратили 650 тисяч. Хто за це відповів? Ніхто. Зеленський рік тому пообіцяв, що тарифи на тепло будуть знижені мінімум на 50%. Зараз платіжка зросла на 56%. Хтось за це відповів?

Ми маємо руйнацію нашої реформи державної служби. Хтось зараз згадує взагалі, що у 19-му році всі державні посади призначалися за конкурсом? З абсолютно ефективною і прозорою роботою конкурсних комісій? Хтось згадує, що були злочином державні закупівлі поза системою «Прозоро»? Без електронних тендерів? І всі тоді сказали, що держава врятувала більше 200 мільярдів гривень. Хтось коментує про те, що реформа державного управління була зруйнована – і призначають кумів, сватів і братів без конкурсу? Хтось взагалі згадує руйнацію системи децентралізації?

Хочу нагадати, що наприкінці 2015 – на початку 2016 років, незважаючи на війну, наша команда забезпечила економічне зростання, яке тривало майже 4 роки – до другого кварталу 19 року, а потім пішло вниз. Що трапилось? Тоді ще пандемії не було.

Зараз люди не захищені від зростання комунальних тарифів. «Зелена» влада скоротила обсяги субсидій більш, ніж в два рази. Не зростає заробітна платня при інфляції, пенсії мізерні не індексуються.

Але я впевнений, український народ не дасть вивести 100 мільярдів з-під системи «Прозоро» на ваше «велике крадівництво». Український народ не дасть зруйнувати українську економіку через ваші експерименти. Ми вміємо долати кризу. І Україна переможе!

Петро ПОРОШЕНКО



Теги:інфляція, соціальний вибух, прогноз на осінь, Петро Порошенко, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar