реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Оселедці намагались ввезти в Україну з приховуванням від митного контролю

Партію вантажу „оселедець свіжоморожений” вартістю понад 37 тисяч гривень затримали співробітники Чернігівської митниці у пункті пропуску „Нові Яриловичі” при спробі ввезення в Україну з приховуванням від митного контролю.

Під час здійснення ретельної перевірки із застосуванням додаткових форм митного контролю було встановлено, що частина вантажу, у кількості 6023 кілограми, переміщувалась з порушенням норм законодавства. До митного контролю були надані документи, що містять неправдиві дані про дату виготовлення оселедця.

З приховуванням від митного контролю також переміщувався вантаж „металоконструкції та електротехнічне обладнання” вартістю 19,4 тисячі гривень. Порушення було виявлено у ході проведення спільної операції з переогляду вантажів співробітниками служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Чернігівської митниці та ВДАІ УМВС України в Чернігівській області.

За даними фактами працівники Чернігівської митниці склали протоколи про порушення митних правил за ознаками статті 352 Митного кодексу України, ведеться провадження по справах.

Світлана СТРИЖАК,
керівник прес-служби Чернігівської митниці




Теги:Кримінал, митниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar