реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Оренда теплоходів у Києві: тандем людного свята та прогулянки по Дніпру

Для будь-якого свята принципова локація та можливість створення відповідної атмосфери. Якщо планується ювілей, весілля, випускний або інший подібний захід з великою кількістю гостей у столиці, послуга оренди теплоходів у Києві стане цікавим рішенням суміщення веселощів та невеликої подорожі по Дніпру.

Насичена розважальна програма

Перша асоціація із будь-яким святом – можливість відпочити, забути про буденність та зануритись у розваги. Очікування гостей будуть виправдані, адже при прокаті теплохода можна домовитись з орендодавцем судна про перелік аспектів, які будуть замовлені додатково до водної прогулянки. В залежності від обставин рекомендується влаштувати:

  • бенкет;
  • вікторини, конкурси;
  • танці;
  • концерт та інше.

Музичне доповнення та шоу-програма допоможуть зробити свято, насичене веселими моментами. Готовність ініціаторів та гостей до перевтілення мотивує обрати тематику, зробити урочистість з підкресленою концепцією. Розглядати вибір теми як сюрприз не завжди доцільно, краще попередити гостей заздалегідь, дозволити їм продумати образ та стиль поведінки. Запрошення у відповідній стилістиці нагадають людям, що запланований дуже незвичний захід. Паперові або навіть електронні листівки сприятимуть налаштуванню на святкову хвилю, мінімізують вірогідність відмови від участі.

Оренда теплоходів у Києві: тандем людного свята та прогулянки по Дніпру

Комфорт для гостей та легкість організації свята

Розкіш ресторанів не зрівняється з просторими палубами та свіжим повітрям. Прихильники фіксації яскравих моментів зможуть насолодитись фотосесією. Навіть лише заради знімків на фоні реальних пейзажів, що постійно змінюються, варто орендувати теплохід для великої компанії. У кожного гостя буде достатньо місця, а також свобода обирати формат проведення часу у конкретний момент. Якщо захочеться перевести подих від активних веселощів, можна відійти й розслаблено споглядати за природою.

Реалізувати проведення свята на оригінальній локації легко, якщо скласти план заходу, чітко та завчасно обговорити з орендодавцем водного транспорту деталі:

  • кількість учасників;
  • час та термін оренди;
  • перелік додаткових послуг;
  • бажану модель судна;
  • індивідуальні особливості та побажання.

При оренді місць у ресторані потрібно окремо домовлятися зі сторонніми фірмами про розважальну програму, музику, салют та інші елементи. Вибір теплохода як локації спрощує організаційні процеси, дозволяє одразу вирішити весь спектр питань. Перевірені судноплавні агенції з досвідом виконують рутинну підготовчу роботу і дають можливість зосередитись на відпочинку. Наприклад, різні види суден можна орендувати у компанії KATERA.UA, яка багато років організовує свята різного масштабу на воді. Співробітники легко створять ідеальний захід, який гарантовано сподобається запрошеним та тим, хто ініціює зібрання колективу для відпочинку.

Оригінальні локації для святкування дають можливість відчути нові емоції, та зблизитися з людьми, які знаходяться на тій самій хвилі. Такі експерименти формують найяскравіші спогади та ідеї для нових пригод, навіть без виїзду з мегаполіса.






Коментарі (0)
avatar