реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Орденоносний Охендовський відрапортував: вибори - без порушень!

У Центральній виборчій комісії констатують, що голосування на проміжних виборах народного депутата України в 205-му окрузі (Чернігів) пройшло відповідно до закону, і сподіваються, що підрахунок голосів також пройде спокійно і з дотриманням встановлених законом процедур.

"За попередньою інформацією, наявною в Центральній виборчій комісії, голосування на всіх 83 виборчих дільницях округу № 205 пройшло спокійно, відповідно до вимог закону про вибори народних депутатів України і без суттєвих порушень, які могли б вплинути на результат виборів", - заявив голова ЦВК Михайло Охендовський.

"Тепер головне, щоб так само спокійно і відповідно до встановлених законом процедурами пройшов підрахунок голосів виборців на виборчих дільницях, транспортування виборчої документації в окружну виборчу комісію та встановлення підсумків голосування в окрузі", - додав він.

Міліція, щоправда, зафіксувала 50 порушень. Але то таке - головне, що в Охендовського, голови ЦВК, є орден і ніхто не зачепить його величезний маєток, нажитий тяжким шахтарським трудом во славу олігархату, комуністів і регіоналів. А де шахта? Та там же - в ЦВК! думаєте, легко рити стільки років проти України?!

Іван ПОБИВАН



Теги:Охендовський, олігархат, округ 205, ЦВК


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
МММдАААА!
оловне порушення напроміжних під час виборів у 205 виборчому окрузі 26 липня 2015 року - це призначення ЦВК у "ручному режимі" керівного
складу ОВК № 205 і його заміни за начебто так званим "квотним принципом
(про яке не може бути мови на проміжних виборах!!!!!), а не
кваліфікацією членів ОВК або хоча б жеребкування.
На жаль, усі так звані громадські "захисники" виборців - КВУ і ОПОРИ і К про це мовчать наче води в рота набрали.
Все інше - лише похідне від цього.
avatar