реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Орда ж...

Бляха...
Ну ще раз кажу: не дивуйтесь, що рускіє обчистили наші кораблі і покрали унітази.

В 2014, в окупованій Костянтинівці, окупанти осетинської зовнішності з готеля, в якому жили, не лише унітази, а й ручки від дверей поскручували перед втечею.

Зате залишили повен готель БК. Сапери потім, про всяк випадок, тиждень "розміновували".
Ну орда ж...

Ви знаєте ставлення й поводження рускіх до захоплених міст чи населення. Чи то Казань, чи Батурин, чи Київ, чи Берлін... байдуже.

Ви знаєте що відбувалося в рускіх таборах ГУЛагу...
Ви читали, що відбувалося з депортованими народами, яких рускіє переселяли... Татари розкажуть чи прибалти, наприклад.

Ви бачили ставлення до інакомислячих, полонених і беззахисних чи то в Грузії, чи то в Україні, чи то в Чечні. Принаймні, ви бачили стан трупів наших, які нам, випадково, повернули.

Ви бачили ставлення козломордих до полонених і заручників, і які вони поверталися (якщо поверталися живі) з полону. Ви бачили страти на камеру на Донбасі, в Сиріїі. І просто вам не показували того, що творили освободітєлі в Афганістані. Але ви точно чули.

То чому ви дивуєтесь тому варварству, яке рускіє вчинили з нашими кораблями? Лише тому, що думали, що рускіє не можуть так ненавидіти метал, як весь світ? Ні. Ці люди ненавидять так навіть себе і своїх ближніх.

Тому, вірте їм, і зважайте на їх ненависть. За соціологією, до 100 мільйонів рускіх вважає нас ворогами. Вони точно знають, що робити з тими, хто здався: читайте спочатку.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:орда, Олександр Сосницький, росіяни і українці, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Дурак))))))
avatar