реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Орбан завербований

Коли москві все таки вдається проштовхувати на посади керівників держав своїх агентів то виходить потім так, як в Білорусі (із Лукашенкою) чи от в Угорщині (із Орбаном).

В Україні (із Януковічем) їм це не вдалося, але нині московіти сподіваються пропхати свою маріонетку (трампа) на посаду Президента вже США.

Сьогодні для москви це єдиний варіант уникнути повної поразки і зникнути назавжди із карти світу як московська імперія (не важливо в якій формі чи то улусу монгольської орди, московського царства, більшовицької чи рашистської гопоти).

Віктор ГОРБАЧ

Прем’єра Угорщини Віктора Орбана ще в молоді роки завербували радянські спецслужби і саме тому зараз він підтримує політику президента РФ Володимира Путіна. Про це російський публіцист та опозиціонер Андрій Піонтковський заявив у ефірі телеканалу FREEДОМ.

За словами Піонтковського, добре відомо, що Орбан був завербований радянськими спецслужбами, і це підтверджується активною взаємодією з Путіним.

"Походження ось цього путінізму – Орбан ще в молоді роки був завербований радянськими спецслужбами за допомогою російсько-українського бандита Семена Могилевича (російський і український учасник організованих злочинних груп – ред.), який платив йому великі гроші. Про нього все дуже добре відомо", – розповів публіцист.



Теги:широка війна, КГБ, Україна - Угорщина, Віктор Горбач, Орбан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar