реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Опозиція таки висунула єдиного кандидата на Щорс

Сьогодні в прес-центрі «Просвіта» під час прес-конференції об’єднана опозиція презентувала єдиного кандидата на посаду Голови міста Щорс. Ним став Григорій Скидан, який працював керівником Щорської районної адміністрації, і вже майже 12 років очолює районний осередок «Батьківщини».
Єдиного кандидата під час прес-конференції представляли голови обласних організацій ВО «Батьківщини» Олександр Кодола, «Фронт змін» Олександр Нерета, заступник голови обласної організації «Свобода» Андрій Кужель та заступник голови обласної організації «Народна самооборона» Олександр Бондарев.

«Ми довго визначалися та обговорювали єдину кандидатуру. Всі учасники Комітету опору диктатурі мали свої пропозиції, але ми всі змогли досягти компромісу. Всі справилися зі своїми амбіціями. Для нас кандидатура Григорія Скидана в першу чергу перевірена багатьма роками. Він не зрадить і не стане тушкою. Він працюватиме в інтересах людей, а не продасться владі», -- висловилися виступаючі на прес-конференції.

Григорій Скидан все життя присвятив Щорсівщині, працюючи на різних посадах. Мав досвід роботи і на електромеханічному заводі і в колгоспах. Був Начальником штабу цивільної оборони Щорського району і врешті з березня 2005 року по липень 2007 року – Головою Щорської районної державної адміністрації.

Головою виборчого штабу було призначено та названо Олександра Бондарєва.

Сайт "Події і коментарі"



Теги:єдиний кандидат, код, опозиція, Щорс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar