реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Операція «Щит»: нові викриття

З ухваленням Податкового кодексу України втілення у життя податкової реформи не завершується.

Основні завдання податкової міліції міста зосереджено на попередженні та викритті резонансних злочинів у найважливіших галузях економіки. Вона і надалі проводитиме рішучі дії щодо погашення податкової заборгованості, виявлення спланованих і професійно замаскованих схем ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, унеможливлення спроб незаконного відшкодування з бюджету ПДВ.

У ході відпрацювання оперативної інформації щодо незаконного обігу спирту та фальсифікованих алкогольних напоїв, виготовлених на його основі, податковою міліцією у рамках проведення операції «Щит» було встановлено та зафіксовано факт незаконного зберігання рідини з характерним запахом спирту в одному зі складських приміщень міста.
Під час проведення огляду місця події було встановлено, що у цьому приміщенні, яке орендує ФОП «К», знаходилися 42 пластикові діжки ємністю близько 225 літрів кожна, з них 21 діжка заповнена рідиною з характерним запахом спирту та 21 порожня з таким же запахом.

Окрім цього у зазначеному приміщенні знаходилися два пластикові шланги діаметром 15 та 50 мм з металевим краном на кінці.

При проведенні огляду та подальшої перевірки документів щодо походження зазначених предметів не встановлено.

За результатами вжитих заходів всього було вилучено ТМЦ на загальну суму близько 288 тис. грн.
Наразі проводиться подальша перевірка, з’ясовуються шляхи надходження спирту, місць реалізації фальсифікованих горілчаних напоїв, виготовлених на його основі, досліджується вилучена рідина з метою встановлення її якості.

Сергій Бойко, в.о. начальника відділу податкової міліції ДПІ у м. Чернігові




Теги:операція Щит, Спирт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar