реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Олександра Савченка судитимуть у Деснянському суді

Київською міською прокуратурою спільно зі слідчими ТУ ДБР, що в Києві, завершено досудове розслідування стосовно колишнього заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Олександра Савченка та його посередника, викритих у шахрайстві.

За версією обвинувачення, заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації, залучивши посередника, намагався отримати 160 тис. доларів США від громадянина, який виявив бажання приватизувати готельний комплекс у Новгороді- Сіверському.

За вказану суму посадовець начебто обіцяв громадянину забезпечити безперешкодне визначення його переможцем торгів з придбання комплексу та подальше підписання відповідних документів для оформлення права власності на об’єкт нерухомого майна.

Правоохоронці затримали посадовця і посередника 1 червня 2021 року під час отримання всієї суми грошових коштів. Дії вищезазначених осіб кваліфіковано за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України.

Наразі обвинувальний акт скеровано до Деснянського районного суду міста Чернігова для розгляду по суті.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Очевидно, що в суді всі ці звинувачення розваляться, бо вони й тепер не держаться купи - скажімо, про який продаж готелю могло йтися, якщо він був знятий з продажу? Власне, й затриманий був Олександр Савченко коли голова ОДА Анна Коваленко боролася за гендерну рівність, звільняючи чоловіків з керівних посад..

Василь АВДІЙ



Теги:Новгород -Сіверський, гендерна рівність, -Анна Коваленко, Корупція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar