реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Олександр Соколов звернувся до громадськості

Привітавши всіх зі святом Здвиження, чернігівський міський голова Олександр Соколов повідомив, що він збирається взяти участь у виборчій кампанії в якості кандидата на посаду міського голови.
Проте Олександр Володимирович не повідомив яка партія висуватиме його в якості кандидата. Не розкрив він таємницю і «технологічного боку». Хто керуватиме його штабом, з яким PR-технологом він працюватиме.
Найголовніше ж, чернігівський міський голова Олександр Соколов оприлюднив звернення, в якому закликав до проведення чесних виборів.

Текст звернення наводиться повністю.

Шановні учасники виборчого процесу!

Відзавтра стартує повноцінна виборча кампанія – розпочинається реєстрація кандидатів на посаду міського голови та депутатів місцевих рад усіх рівнів.

Я закликаю всіх учасників місцевих виборів – представників різних політичних сил до взаєморозуміння і поваги один до одного, щоб нинішня виборча кампанія в обласному центрі Чернігівщини стала змаганням конструктивних ідей та програм розвитку Чернігова, а не боротьбою брудних технологій та "чорного" піару. Кожен має право критикувати, давати оцінку вчинкам, але не особистим якостям учасників кампанії. Важливо не зрадити один одному та Чернігову! Я закликаю до чесних виборів і чистої політики у нашому місті.

Кожен з нас є мешканцем Чернігова, і ми залишимося жити у цьому чудовому місті і після 31 жовтня, тому дуже важливо, щоб ми могли чесно і щиро дивитися один одному в очі. Вибори завжди є випробуванням, але після них життя не зупиняється і кожен має якісно та професійно виконувати свою роботу.

Спільними зусиллями ми маємо зробити міську раду більш ефективною та дієздатною. Цьому сприятиме і нова виборча система, за якою відбуватимуться місцеві вибори. Переконаний, що у міській раді будуть представлені чернігівці, котрі ставитимуть інтереси свого міста і його жителів вище партійних та власних.

Я сподіваюся, що після виборів ми всі будемо готові до конструктивної співпраці задля покращення життя у Чернігові.

Чернігівський міський голова О.В.Соколов
Олександр ЯСЕНЧУК






Коментарі (1)
avatar
1
Це все пусті слова. Шансів у нього немає. Не буде Соколов знову мером.
avatar