реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Олександр Кодола про крутійства Аверченка і Дубіля

В інтерв'ю "Деснянській правді" перший заступник голови обласної ради, обраний народним депутатом по Ніжинському виборчому округу, Олександр Кодола розкриває кухню свого непризначення головою ради:

"Фракція «Батьківщини», штаб національного спротиву рекомендували мене на посаду голови. Саме напередодні тієї сесії, увечері, всі деталі було узгоджено не тільки в демократичному таборі, а і з Анатолієм Мельником та Миколою Стрільцем, як головою фракції Партії Регіонів. Навіть зранку ці домовленості були підтверджені. Тобто мала виноситись на голову облради одна кандидатура – Кодоли. А потім приїхали, як ви зауважили, Валерій Дубіль та Сергій Аверченко. І навіть не те, що приїхали, вони ще телефоном провели сепаратні перемовини.

Сергій Аверченко лобіював кандидатуру Віктора Лазаря, а Валерій Дубіль з самого початку вчинив непорядно в тому плані, що є рішення по мені і фракції «Батьківщини», і Штабу національного спротиву – а це найголовніше! – однак він дає вказівку Миколі Стрільцю і фракції Партії Регіонів голосувати тільки за кандидатуру Володимира Івашка. Тобто тепер «намалювалося» уже аж три претенденти".

Особливо активізувалась кампанія Дубіля проти Кодоли на виборах: " Найскладнішими були два останні тижні, коли всі зрозуміли, що я є лідером виборів, то всі кандидати об’єдналися проти мене. І полилася рікою «чорнуха». Найактивнішими в тому були Валерій Боровик і звичайно ж Валерій Дубіль. Чорний піар проти мене і клеїли на стовпах, і розкидали по всіх селах. Того мотлоху було стільки, що машинами треба було вивозити. Більшість штабів «Батьківщини», знаючи мене особисто, відмовлялися розповсюджувати ту «чорнуху». Тому, кажуть, те робили прилуцькі люди. Мене в тих листівках і в Партію регіонів запхали, і корупціонером зробили, і зрадником. В партійній газеті «Батьківщини» було звернення Дубіля як наказ: не голосувати за Кодолу!

Одне слово, наклепів з «чорнухою» проти мене наша команда зібрала близько 5 тонн. Ми навіть повантажили те на ГАЗон та мали намір привезти під офіс одного народного депутата, який те і замовляв, щоб провести там брифінг для ЗМІ. А потім відмовились від тієї ідеї, аби не множити бруд. Адже найголовнішу оцінку на цих виборах дали люди, і колишньому народному депутату і політичній силі, яку він представляє".



Теги:Віктор Лазар, Аверченко, Народний фронт, Дубіль, Ніжин, Чернігівська обласна рада, Кодола


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Люди надають кредит довіри, як це було й раніше. А що їм залишається за цієї "системи виборів кота в мішку"?
avatar