реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Олег Ляшко: невинуватий я!

Редакція "Сіверщини" отримала листа наступного змісту: "Під час останньої президентської виборчої кампанії тодішній Президент Віктор Ющенко неодноразово заявляв, що я, народний депутат України Олег Ляшко, у минулому був тричі судимим.
Ваш Інтернет-ресурс розповсюдив цю інформацію.

Оскільки слова тодішнього Президента про мої судимості не відповідали дійсності, я запропонував Вікторові Ющенку довести правдивість своїх заяв у суді та звернувся з позовом до нього в Печерський районний суд м. Києва.

Як і слід було очікувати, 19 серпня 2010 року Печерський районний суд м. Києва задовольнив мою позовну заяву до Президента України Ющенка Віктора Андрійовича про захист честі, гідності та ділової репутації.

Зокрема, в рішенні суду говориться: «Визнати недостовірною розповсюджену Президентом України Ющенком в телевізійному ефірі Першого загальнонаціонального телевізійного каналу (УТ-1), котрий відбувся 27.12.2009 о 13.30, інформації щодо наявності у Олега Ляшка трьох судимостей».

Рішенням суду Віктора Ющенка зобов’язано особисто спростувати озвучену ним інформацію.
Втім, на відміну від інформації про заяви Ющенка щодо моїх неіснуючих судимостей, Ваше видання не повідомило про рішення Печерського суду на мою користь.

Тому звертаюся до Вас, сподіваючись на дотримання Вами загальновизнаних норм журналістики, облікувати інформацію про рішення Печерського суду про недостовірність заяв тодішнього Президента Ющенка.

Копія Рішення суду додається.

Народний депутат України Олег Ляшко"




Теги:Кримінал, Верховна Рада, О.Ляшко, судимість


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Як це толерантно сказати.... пе...?
avatar