Ох, і їмо!
За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, у II кварталі 2011р. населення області витрачало на харчування більше половини своїх доходів (55,8%).
Щомісячно середньостатистична сім’я спрямовувала на продукти харчування 1922 грн. (включаючи вартість продуктів, отриманих із особистого підсобного господарства). Найбільше грошей витрачалося на овочі, включаючи картоплю, – 473 грн., м’ясо та м’ясопродукти – 337 грн., хліб і хлібопродукти (хлібобулочні та макаронні вироби, борошно, крупи) – 249 грн., молоко, сир та яйця – 204 грн., олію та жири (сало, масло тощо) – 161 грн.
Середньомісячна вартість харчування одного жителя становила 821,3 грн., а добова вартість – 27,1 грн.
Однією особою в середньому за місяць спожито 5,7 кг м’яса й м’ясопродуктів (у перерахунку на м’ясо), 19,9 кг молока й молокопродуктів (у перерахунку на молоко), 24 яйця, 2,1 кг риби й рибопродуктів, 3,2 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду, 2,2 кг олії та інших рослинних жирів, 10,1 кг картоплі, 7,8 кг овочів і баштанних, 3,1 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду, 10,3 кг хліба та хлібних продуктів.
Головне управління статистики у Чернігівській області
Щомісячно середньостатистична сім’я спрямовувала на продукти харчування 1922 грн. (включаючи вартість продуктів, отриманих із особистого підсобного господарства). Найбільше грошей витрачалося на овочі, включаючи картоплю, – 473 грн., м’ясо та м’ясопродукти – 337 грн., хліб і хлібопродукти (хлібобулочні та макаронні вироби, борошно, крупи) – 249 грн., молоко, сир та яйця – 204 грн., олію та жири (сало, масло тощо) – 161 грн.
Середньомісячна вартість харчування одного жителя становила 821,3 грн., а добова вартість – 27,1 грн.
Однією особою в середньому за місяць спожито 5,7 кг м’яса й м’ясопродуктів (у перерахунку на м’ясо), 19,9 кг молока й молокопродуктів (у перерахунку на молоко), 24 яйця, 2,1 кг риби й рибопродуктів, 3,2 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду, 2,2 кг олії та інших рослинних жирів, 10,1 кг картоплі, 7,8 кг овочів і баштанних, 3,1 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду, 10,3 кг хліба та хлібних продуктів.
Головне управління статистики у Чернігівській області
Читайте також |
Коментарі (0) |