реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Океан Ельзи" оштрафували у Росії

Під час гастролей у Саратові російська влада оштрафувала музикантів українського гурту "Океан Ельзи" та організаторів їхнього концерту через порушення міграційного законодавства. Українські та російські коментатори оцінюють це як помсту за євроінтеграційні прагнення України.

Як повідомляється на сайті УФМС, 2 листопада міграційна служба організувала позапланову перевірку льодового палацу спорту "Кристал" у Саратові, де відбувався концерт "Океанів".

"Під час перевірки було встановлено, що документів на здійснення трудової діяльності на території РФ музиканти не мають і не оформляли", - зазначили в повідомленні.

Дев'ять громадян України, які входять до складу колективу, притягнули до адміністративної відповідальності та оштрафували в цілому на 18 тисяч рублів. Організаторів концерту оштрафували на 225 тисяч рублів.

Власне, маємо подякувати росіянам за науку української влади: отак треба ставитись до наїздів кіркорових, аллєгрових та інших заробітчан, що навіть із Чернігова вивозять чумайдани зелених... А ми все аплодуємо своїй дурості і поширенню несмаку та політичного тугодумства...



Теги:Україна - Росія, євроінтеграція, Океан Ельзи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar