реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чечетов пообіцяв у грудні "рєсурсную базу"

Відомий народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов сьогодні на сесії Чернігівської обласної ради роз'яснював однопартійцям та іншим депутатам кульбіти влади Януковича - Азарова.

Михайло Чечетов (у перекладі з регіональної мови на державну):" Петро Симоненко правий -- такі питання повинен вирішувати референдум. Хай народ скаже! Що ж до підписання асоціації то будь- яке питання має свою ціну". Так що панове регіонали - ви недарма в союзі з комуністами! І комуністи -- не корчіть із себе аппазіцію - ви разом з цією владою!

Нардеп вважає, що в Україні практично наступає економічний колапс, якщо підписуємо угоду про асоціацію, адже тоді Росія закриє перед нами шлагбаум:" Росія закриє, а Європа не відкриває". У спілкуванні з журналістами він додав, що Євросоюз із 100 тисяч тон курятини, яка виробляється в Україні, готовий надати квоту тільки на 20 тисяч. євросоюз, за словами Чечетова, не готовий погасити 20 мільярдів переплати за російський газ -- щоправда, до чого тут Євросоюз, якщо цей газ спожили підприємства українських олігархів завдяки "успішним" діям регіоналів, як, скажімо, підписанням харківських угод.

Чечетов погрожував (знову доводиться перекладати, бо державний службовець демонстративно не говорить державною мовою): "Росія ще не почала по-справжньому захищати свої інтереси!". А Президент, за його повторюваним визначенням, як батько нації, (овва!) не може зупинити заводи і фабрики.

Єврокомісарів Кокса і Кваснєвського він порівняв із наглядачами, які погрожували "па єтой дамє" (Тимошенко - ред.). І палко агітував за трьохсторонні переговори -- за участю Росії. Чому не взяти ще й Китай -- Чечетов не пояснив.

У спілкуванні з журналістами Михайло Чечетов пообіцяв, що у грудні в Україні з'явиться ресурсна база, яку, судячи з його логіки, привезе Микола Азаров із переговорів з російськими правителями.

В той же час він запевняв, що ніхто не відміняв євроінтеграційний курс, а просто "треба взяти паузу". Здається мені, що така пауза зветься інакше -- розтяжкою між двома стільцями.

Василь ЧЕПУРНИЙ




Теги:Україна - Росія, Чернігівська обласна рада, євроінтеграція, Чечетов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar