реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Оголосивши війну Майдану, Медведчук втік від нього навіть у Закарпатті

У суботу, 4 січня 2014 року, активісти закарпатського Майдану запланували автопробіг до дачі Віктора Медведчука, що розташована біля села Жданієве Воловецького району.

Автомобілісти під гаслом "Медведчухай, геть із Закарпаття!" (себто – в Росію з Митним союзом) мають намір пікетувати дачне помешкання одіозного керівника "Українського вибору", де він перебуває на відпочинку. Мирний пікет активістів Автопробігом проти українофоба та поплічника путінського Митного союзу настільки перелякав владу, що підконтрольні їм ЗМІ назвали її "масштабною провокацією". Ба більше, на коліна поставлено самоврядні органи Воловеччини, які "народили" попереджувальне звернення до ГО "Майдан" та Закарпатського Автомайдану.

Медведчук тим часом покинув Закарпаття. Про це 3 січня 2014 року повідомила прес-служба Закарпатської обласної організації ВО "Майдан".

"Незважаючи на те, що Медведчук із переляку вже покинув Закарпаття, як ми дізналися з достовірних джерела, Автомайдан відвідає Воловеччину, щоби нагадати режиму і його поплічникам, що український народ повстав проти бандитської влади", – повідомив член Ради Закарпатського "Майдану" Володимир Піпаш.



Теги:Майдан, Закарпаття, Медведчук, боягузи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar