реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Однорукі бандити чернігівського ринку

ЗНЕШКОДЖЕНО ЩЕ ДВОХ “ОДНОРУКИХ БАНДИТІВ”

Минуло вже майже три місяці з того часу, як вступив у силу Закон України “Про заборону грального бізнесу в Україні”. Переважна більшість громадян, власників гральних автоматів, хоч і з неохотою, та все ж з розумінням поставилась до цієї державної ініціативи. Але, на жаль, не всі…

Днями у ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітники сектору Державної служби боротьби з економічними злочинами Чернігівського міського відділу внутрішніх справ викрили підпільний гральний заклад, який розташовувався на території одного з ринків обласного центру. Як з’ясували правоохоронці, підприємство, яке використовувалось під гральні автомати, належить чернігівцю Миколі Г., 1962 року народження. Звідси правоохоронці вилучили двох “одноруких бандитів”, які й використовувалися для здійснення незаконного грального бізнесу.

В діях підприємця вбачаються ознаки злочину, передбачені частиною 1 статті 203 Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

В черговий раз звертаємося до наших співгромадян: якщо вам відомо про існування подібного нелегального грального бізнесу, повідомляйте про це за телефонами в Чернігові 619-610, 4-52-71 або “102”. Тільки спільними зусиллями ми зможемо навести в цій справі порядок.

ВЗГ УМВС України в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar