реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Оцінені шанси команд українців в НБА

Менше місяця залишилося до старту нового регулярного сезону в найкращій баскетбольній лізі світу – НБА, і серед учасників турніру будуть українські спортсмени.

Як мінімум двоє українців цього сезону будуть виходити на паркет в матчах Національної баскетбольної асоціації. Це Олексій Лень, який залишився у складі команди «Сакраменто Кінгз», а також Святослав Михайлюк, який перед стартом сезону приєднався до команди «Нью-Йорк Нікс».

Які ж шанси у команд, які представлятимуть баскетболісти з України? Проаналізувавши котирування, представлені компанією 1xbet Україна, в лінії якої завжди є широкий вибір об’єктів для парі на головні спортивні змагання з найпопулярніших видів спорту, можна дійти висновку, що обидві команди, за які грають українці в НБА, не входять до числа головних фаворитів сезону. Особливо важко буде колективу, який представлятиме Лень. «Сакраменто» Олексія вважається однією з трьох гірших учасників нової кампанії, і навіть шанси вийти до плей-офф сезону експерти у випадку з «Кінгз» оцінюють всього лише у 18% вірогідності.

А от у команди Михайлюка перспективи значно оптимістичніші. «Нью-Йорк» буде серйозно претендувати на те, аби потрапити до числа учасників плей-офф цього сезону. І ті любителі баскетболу, які планують робити прогнози на спорт, пов’язані з потраплянням «Нікс» до раунду поєдинків на виліт, мають знати, що вже зараз шанси команди українця Михайлюка оцінені у 40%, що є дуже непоганим показником.

 Відзначимо, що минулого сезону обидві нинішні команди українців не потрапили до плей-офф НБА, хоча були близькими до цього. «Нью-Йорк», який ще грав без Михайлюка, зупинився всього в одній позиції від Топ-10 своєї Східної конференції, що давало б право прорватися до шістнадцяти кращих команд сезону через додаткові «слоти» на стадії «play-in». Що стосується «Сакраменто», то ця команда фінішувала на 12-й сходинці Західної конференції, і вже тоді за неї виступав українець Олексій Лень.

Нагадаємо, що і Михайлюк, і Лень цієї осені взяли участь у Євробаскеті у складі збірної України, і допомогли «Синьо-жовтим» вийти до 1/8 фіналу змагань. Там українські баскетболісти у напруженому матчі поступилися збірній Польщі (86:94), яка стала однієї з головних сенсацій турніру і загалом дійшла до півфіналу.






Коментарі (0)
avatar