реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Очільниця куликівської освіти переплутала героїв Майдану з їх винищувачами

20 лютого вся Україна вшановувала пам’ять Героїв Небесної Сотні. Заходи по забезпеченню виконання Указу Президента відбувалися і в нашому селищі. Але місцеві мешканці були вражені тим, що мала відбутися факельна хода за участю учнів на могилу «беркутівця», який також загинув на Майдані.

До факельної ходи мала приєднатися місцева влада. Завдяки вчителям школи, які вчасно «забили на сполох», захід не відбувся. Одночасно свідомі громадяни зателефонували в обласні інстанції і попросили зупинити це безглуздя, на що дані органи миттєво зреагували.

Проте 23 лютого начальник Куликівського районного відділу освіти Анюховська Л.П. завітала в Куликівську ЗОШ І-ІІІ ст. і звинуватила вчителів у тому , що вони зірвали районне міроприємство.

Всі намагання доказати їй, що місцева влада порушила Указ Президента, виявилися марними. Вона та голова Куликівської районної державної адміністрації Мельник (ставлениця "Батьківщини") і надалі чітко стоїть на тому , що всі загиблі на Майдані є Героями Небесної Сотні.

Марія ГОРБЕНКО



Теги:Батьківщина, Майдан, Куликівка, беркутівці, небесна сотня


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Куликівська влада - комуноригівське болото.
avatar
2
Доброго вечора!
Нажаль дане повідомлення побочила тільки сьогодні, тому хочу звернутись до Вас редакція газети "Сіверщина" (в особі Марії Горбенко), я сестра Куликівського БЕРКУТІВЦЯ, хочу щоб Ви мені надали документ згідно якого забороняється приходити на могилу загиблого БЕРКУТІВЦЯ в смт. Куликівка та вшановувати його пам'ять. Якщо у Вас є докумен який засвідчує цей факт, а також факт того, що загиблий БЕРКУТІВЕЦЬ з Куликівки вбивав людей на Майдані, прошу надати мені цю інформацію в будь-якому вигляді.
Я вважаю, що кореспондент обласної газети повинен мати документальне підтвердження (рішення суду, ухвалу, постанову і.т.д) для написання такого роду інформації.

Чекаю на відповідь!
avatar