реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Обмальовані двері як символ цієї влади

Одне з найганебніших засідань ВР. Вперше український парламент деградував настільки , що кілька годин обговорював двері Зеленського, прирівнявши іх до «державних символів».

Деградують силові стурктури, які в воюючій країні розслідують графіті . До речі, МВС ВИЗНАЛИ, що мітингувальники зверталися до поліції діалогу залишатися на площі( отже, були налаштовані на мирний протест) і, ключове, що свастика з’явилася на стінах ОП ПІСЛЯ акції. Так хто ж її намалював і де в цей час була сама поліція? Тримала фарбу?

Деградує монобільшість, яка замість розглянути ковідну катастрофу, в найкращих традиціях Держдуми , засудила мітингувальників. Деградує керівництво ВР, яке весь день « не помічало» хамовитих істот в першому ряді, що перекрикують всі виступи опозиції, тицяли якісь картинки в обличчя, зате спікер ВР, який привів все це п’яне «молоде/нове» в парламент , вправно коментує опозицію. Коли монобільшість кричить про повагу до інституту президента, то може, варто звернути увагу на їх ставлення до П‘ятого Президента України?

Ми стрімко перетворюємося на Білорусь, влада вже засуджує мітинги і садить мітингувальників під домашній арешт. Слуги не помічають, як в праведному гніві «захисту Зеленського» вони посилюють поліцейську державу, створюють монстрів МВС, СБУ, ДБР, які давно стали державою в державі. Офіційні інституції руйнуються . Відповідальність за це на Зеленському, монобільшості і виборцях, які обрали ось ці нові обличчя. Які сакралізують двері і забувають про країну.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:команда ЗЕ, Ірина Геращенко, офіс президента


Читайте також



Коментарі (0)
avatar