реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Обласний штаб ламає плани домовляльників: Стрільця - у відставку!

Сьогодні обласний штаб національного спротиву одноголосно ухвалив рішення: вимагати негайного звільнення зі своєї посади першого заступника голови обласної державної адміністрації Миколи Стрільця.

Члени штабу у своїх виступах наголосили: саме ця людина відповідальна за залучення тітушок, за провокації зі штурмом ОДА, за активну і негідну поведінку в плані обілення та зміцнення режиму Януковича в області. Якщо звільнення Стрільця не відбудеться найближчим часом - це свідчитиме про таємні домовленості народних депутатів, яких на візантійську політику ніхто не уповноважував.

Вимога обласного штабу буде передана голові Чернігівської обласної державної адміністрації Володимиру Івашку.

До роботи в штабі з правом дорадчого голосу залучено рішенням штабу представників "Правого сектору" та Народної самооборони.



Теги:тітушки, обласний штаб спротиву, Чернігівська ОДА, Микола Стрілець


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Згоден з постановкою питання. І ситуація така відчувається у районах, де вже давно можна було замінити 100% керівництво районних державних адміністрацій. Тепер мова тільки про таємні узгодження. Інакше для чого тримати мотлох вчорашнього дня. Прикро, що знов повторюється 2004 рік.Тільки тоді "правили бал" Наша Україна та соціалісти на Чернігівщині!?
avatar