реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Обираючи правильно маску для обличчя, ми обираємо здоров’я

Кожен із нас намагається якомога довше зберегти свою природню красу і впродовж багатьох років мати сяючий колір обличчя. Для цього провідними косметичними компаніями світу створено безліч засобів, які удосконалюються щодня і відповідають бажанням клієнтів. У зв’язку із шаленим темпом життя більшості людей стає зрозуміло, що багато часу витрачати на щоденні процедури ніхто не може, а підтримувати своє обличчя в тонусі хочуть всі, тому для цього потрібні перевірені дієві засоби, які можна без особливих зусиль застосувати в домашніх умовах. Маска для обличчя вважається допоміжним засобом по догляду за обличчям, яка може швидко повернути шкірі належний вигляд.

Yves Rocher вважається одним із найпопулярніших брендів по догляду за обличчям вже багато років. Натуральні маски для обличчя Ів Роше завжди залишають про себе гарне враження навіть у найприскіпливіших користувачів за умови, якщо косметичний засіб правильно підібраний людиною з урахуванням всіх особливостей типу шкіри та бажаного кінцевого результату.

На що звертати увагу при виборі маски для обличчя


Маска не вважається чарівною паличкою в косметології, але все ж покликана для вирішення багатьох моментів. Вибір такого косметичного засобу (як і більшості) є справою досить індивідуальною і при підборі маски варто звертати увагу на:
  1. Алергічні реакції свого організму на деякі компоненти засобу.
  2. Тип шкіри.
  3. Поради особистого косметолога щодо використання.
  4. Сезонність використання маски.
  5. Купувати косметичний засіб лише на офіційному сайті www.yves-rocher.ua або в спеціалізованому магазині.

Така процедура вважається найкращим способом відпочити після важкого робочого дня, поєднати моральний відпочинок, насичення шкіри корисними елементами та фізичне розслаблення.

Yves Rocher - Обираючи правильно маску для обличчя, ми обираємо здоров’я

Які існують види масок для обличчя


Всі маски для обличчя розділяють на:
  • ті, що після нанесення не потребують змивання чистою водою. Як правило їх наносять ввечері перед сном або зранку перед виходом із дому;
  • маски, які змиваються лише чистою водою;
  • такі, що можна прибрати з обличчя без використання води (вологою серветкою прибираються залишки).

  • Детальніша класифікація включає в себе маски-скраби (окрім основного ефекту скрабують шкіру і видаляють відмерлі залишки), альгінатні маски, ті, що мають тканинну основу, грязеві маски, глиняні, маски у вигляді крему, гідрогелеві, маски-плівки (загусають на обличчі і знімаються суцільно).

    Для того, щоб здійснити правильний підбір маски і не ризикувати, що вона може не підійти в силу певних причин, в магазинах Yves Rocher можна придбати тестер продукту для разового використання або скористуватися порадами продавців-консультантів.



Теги:маска для обличчя, косметика, споживач, Догляд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar