реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Обережно, шахраї! Де офіційно збирають гроші на Майдан?

Останнім часом почастішали випадки відвертого шахрайства, коли гроші на функціонування Майдану збирають аферисти, повідомляє сайт ВО « Батьківщина». З огляду на це ми змушені інформувати громадськість про те, де збирають кошти на підтримку Майдану, як у Києві, так і в Чернігові.

За рішенням Чернігівського міського штабу спротиву офіційна скринька знаходиться у наметі народного депутата України Валерія Дубіля у сквері Попудренка. Відповідальною особою за формування матеріальних ресурсів призначено Дмитра Хоменка. Щовечора, під час мітингу, представники Чернігівського міського штабу супротиву звітують перед учасниками мітингу про суму, яку було зібрано, і радяться куди саме спрямувати кошти зі скриньки.

Щодо столичного Майдану, то там кошти готівкою збираються ЛИШЕ у прозору скриньку на вході до Штабу національного спротиву у Будинку профспілок на Майдані.

Щовечора зібрані у скриньку кошти приймає на баланс спеціально створена контрольна комісія, яка складається з представників трьох опозиційних партій та громадських організацій.

Безготівковий збір коштів відбувається за такими реквізитами:

ПАТ "Діамантбанк". МФО 320854.
Рахунок: 26007306890.
Громадська організація "Кияни - за реформи". ЄДРПОУ: 35252669.
Україна, місто Київ, вул. Володимирська, 49-А.
Призначення платежу: добровільне пожертвування від (ПІБ) без ПДВ.

тел. для довідок: 044-527-78-23.

Прес-служба чернігівського міського штабу спротиву



Теги:збір коштів, Майдан, шахраї


Читайте також



Коментарі (0)
avatar