реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Новорічні історії від військових артистів

Артисти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України дарують дітям військовослужбовців гарнізонів міста Чернігова, селищ Десни та Гончарівського чудовий настрій та задоволення від перегляду новорічної вистави.

Протягом тижня малеча та школярі – діти військовослужбовців – мали змогу поринути у Новорічну казку, яку для них вкотре підготував колектив Військово-музичного центру.

Щоразу військові музики з Чернігова приємно дивують своїх глядачів новими сценаріями святкових вистав, незмінними учасниками яких є Дід Мороз та Снігуронька. Казкові герої збирають численну публіку дітей та дорослих. А цього року до них приєдналися ще й чимало нових персонажів, які постали перед глядачами у зовсім незвичних амплуа.

Під час вистави разом із Дідом Морозом та Снігуронькою малюки поринули в подорож казковими стежками. Але для того, щоб перемогти злих персонажів, їм довелося стати активними учасниками динамічних ігор під керівництвом Снігуроньки, розгадати чимало загадок Діда Мороза і його чарівної онуки.

До новорічних свят артисти готувалися не припиняючи гастролей в зону АТО, де вони виступають перед бійцями, які захищають Батьківщину і мирне небо над нами. Писати новий сценарій, відпрацьовувати вокальні партії та танцювальні номери, шити нові костюми довелося, як то кажуть з «коліс».

Новорічні ранки Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України створені за принципом сімейного свята. На думку їх режисера Галини Петрової, це один з головних критеріїв успіху цих вистав, адже військовослужбовцям рідко трапляється можливість відпочити у сімейному колі.

- Прийшовши на Новорічний ранок, діти відразу потрапляють в чарівний світ - зазначив начальник центу підполковник Олександр Шевчук. - Весела вистава з танцями і піснями, що привертає увагу шанувальників своєю видовищною формою, різноманітністю костюмів, виразністю ритмів, пластики, жестів, яскравою музикою і, звичайно, життєрадісним фіналом, у якому Добро перемагає Зло - плід копіткої праці усього колективу військово-музичного центру.

Вадим МИСНИК



Теги:військово- музичний центр, новорічні ранки, регіональний прес- центр МО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar