реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Новоріччя минуло без ексцесів...

Новорічна ніч на Чернігівщині минула без порушень публічного порядку. Безпеку жителів області та гостей забезпечували понад п’ятсот правоохоронців. Про це повідомив сектор комунікації Головного управління Національної поліції в області.

Традиційно поліція Чернігівщини зустріла Новий рік в режимі посиленого несення служби. Патрулі на вулицях Чернігова були підсилені бійцями роти «Чернігів», що відіграло значну роль у тому, що Новорічна ніч як в обласному центрі, так і взагалі по області минула спокійно.

Спільні та грамотно скоординовані дії правоохоронців Чернігівщини забезпечили святкування Нового року громадянам без значних порушень публічного порядку. В ніч на 1 січня на території Чернігівської області відбулося 32 новорічні масові заходи, в яких взяли участь близько 16 тисяч громадян. Грубих порушень публічного порядку під час проведення культурно-масових розважальних заходів не допущено.

Посилене несення служби поліцією Чернігівщини триватиме й надалі, аж до завершення зимових свят.

1 січня на території області заплановано проведення 14 новорічних масових заходів за участю близько 6 тисяч громадян. Охороняти їх безпеку буде залучено більше двохсот поліцейських області.



Теги:Новорічні свята, охорона громадського порядку, Поліція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar