реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Нового керівника чернігівського управління СБУ представлено

1 вересня в Управлінні Служби безпеки України в Чернігівській області відбулось представлення начальника УСБУ генерал-майора Кріпака В. В., призначеного на цю посаду відповідно до Указу Президента України № 626/2009 від 18 серпня 2009 року.
Нового керівника особовому складу Управління представив заступник Голови СБ України генерал-лейтенант Віталій Циганок. Нарада відбулась за участю голови Чернігівської обласної державної адміністрації В. Хоменка, заступника голови Чернігівської обласної ради В. Ковальова, керівників правоохоронних та судових органів області.

Кріпак Валерій Валентинович народився у 1967 році на Чернігівщині. Освіта вища -- історичний факультет Чернігівського державного педагогічного інституту за спеціальністю історія і право (1992). Із січня 1994 року -- на військовій службі в системі Служби безпеки України. Пройшов усі щаблі оперативної роботи від оперуповноваженого до начальника Управління.

Військову службу проходив на Чернігівщині та в Центральному Управлінні (м. Київ), а з 01.11.2007 р. по 18.08.2009 р. очолював Черкаське Управління СБУ.

Одружений. Має доньку.

Прес-група УСБ України в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar