реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Новий завод потребує робітників

На ярмарку вакансій у Чернігівській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості безробітним пропонували роботу на ТОВ «Добродія Фудз». Участь у заході взяли близько 30 шукачів роботи, професійний досвід яких відповідав заявленим вакансіям.

Заступник директора підприємства Андрій Ломейко ознайомив присутніх з діяльністю заводу, наявними вакансіями, вимогами до працівників, умовами праці та рівнем заробітної плати. За його словами, роботодавець гарантує офіційне працевлаштування та дотримання соціальних гарантій. Завод ТОВ «Добродія Фудз», що розташований поблизу Чернігова в селищі Михайло-Коцюбинське, виробляє пластівці із зернових і зернобобових культур. На роботу туди потрібні апаратник оброблення зерна, технік-лаборант, візирувальник, підсобний робітник, оператор котельні, укладальник-пакувальник та водії.

Учасники заходу цікавилися можливістю доставки до місця роботи та пакетом соціальних гарантій для працівників. Безробітних, які виявили бажання працювати, запросили на підприємство для подальшої співбесіди та ознайомлення зі специфікою виробництва.

Відкриття заводу в Михайло-Коцюбинському відбулося наприкінці травня цього року і відразу розпочалася співпраця зі службою зайнятості з метою оперативного укомплектування вакансій. Задля налагодження ефективної взаємодії проведено засідання «круглого столу» в Чернігівській райдержадміністрації за участю керівництва Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості та ТОВ «Добродія Фудз». Згодом відбулася робоча зустріч на заводі, на якій окреслено шляхи подальшої співпраці.

Чернігівський обласний центр зайнятості



Теги:Центр зайнятості, вакансії, Михайло- Коцюбинське


Читайте також



Коментарі (0)
avatar