реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Новий хліб -- у новому році

Виробники хлібобулочних виробів області представили на сенсорне оцінювання якості 29 нових видів хлібобулочних виробів з подальшим узгодженням рецептур та впровадженням у виробництво.

Про це повідомила секретар обласної дегустаційної комісії при державному підприємстві "Чернігівстандартметрологія" Оксана Козинець.
"На останнє засідання дегустаційної комісії 2011 року нові види продукції представили товариство з обмеженою відповідальністю "Бобровицький хлібозавод" і товариство з обмеженою відповідальністю "Пава", - сказала вона.

Так, Бобровицький хлібозавод надав на затвердження 7 нових видів різноманітних хлібобулочних виробів: хлібець з пряностями, хлібець солодовий з сиром, булочка з яблуками та інші. Фахівці ТОВ "Пава" розробили і представили майже 2 десятки видів продукції. Серед них хліб із салом, хліб домашній з гречкою, хліб домашній кукурудзяний, хліб з медом, хліб овочевий тощо.

Члени дегустаційної комісії перевірили продукцію на відповідність нормативним документам за органолептичними показниками. Вони звернули увагу не лише на рецептуру запропонованих нових виробів, а і на походження використаних інгредієнтів, правдивість і повноту інформації, наданої на маркуванні.
Особливий акцент спеціалісти зробили на важливості вхідного контролю сировини та необхідності регулярних випробувань продукції з боку виробників. Адже це гарантує якість і безпечність продукції.

За результатами дегустації комісія більшістю голосів рекомендувала всі види продукції до впровадження у виробництво, а нормативну і технологічну документацію – до реєстрації.

Фото В.САВЕНКА

Прес-служба ДП «Чернігівстандартметрологія»



Теги:Чернігівстандартметрологія, виробництво хліба


Читайте також



Коментарі (0)
avatar