реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нові призначення Зеленського - Коломойського

Президент України Володимир Зеленський призначив заступником начальника Управління — начальником Служби безпеки президента України Управління державної охорони України Максима Донця. Про це йдеться в указі №337/2019, що розміщено на сайті президента.

«Призначити Донця Максима Андрійовича заступником начальника Управління - начальником Служби безпеки президента України Управління державної охорони України», - сказано в документі.

Першим заступником начальника Управління державної охорони України призначений В'ячеслав Штучний.

ЗМІ повідомляють, що Андрій Донець - колишній охоронець олігарха Ігоря Коломойського.

Президент України Володимир Зеленський призначив Олексія Оцерклевича начальником Управління державної охорони України.

Відповідний указ №334/2019 розміщено на сайті глави держави.

«Призначити Оцерклевича Олексія Ярославовича начальником Управління державної охорони України», - йдеться в документі.

Іншим указом - №333/2019 - Зеленський звільнив Валерія Гелетея з посади начальника Управління державної охорони України.

Як повідомлялося, Гелетей 22 травня написав рапорт про звільнення з посади начальника Управління держохорони, яку він обіймав з жовтня 2014 року.

У грудні 2014 року журналісти російського телеканалу Lifenews показали сюжет про зустріч «кіборгів» з бойовиками ДНР поблизу Донецького аеропорту. Переговори з ватажком терористів Моторолою вів Олексій Оцерклевич. Український офіцер потиснув бойовику руку та сказав, що вважає цю війну «братовбивчою», ініційованою політиками та нікому не потрібною. Ця ситуація спричинила сильний резонанс в українському суспільстві, яке різко засудило вчинок Оцерклевича. Сам офіцер в своє виправдання заявив, що насправді йому хотілося задушити Моторолу, але перш за все треба було вивести без стрілянини українських солдат. Окрім того, він повідомив, що за декілька днів потому зустрівся з Павловим ще раз і, приспавши його пильність, надав змогу провезти оточеним бійцям дві машини боєприпасів
"Главком"



Теги:Гелетей, Коломойський, перемога Зеленського, нові кадри


Читайте також



Коментарі (0)
avatar