реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Нові позашляховики для суворої зими: який обрати?

Зимою чи влітку, на слизькій дорозі чи на бездоріжжі, у місті, чи на ділянках з поганим дорожнім покриттям, купуючи нове авто завжди хочеться почувати себе в безпеці, контролювати чотири колеса та руль і не хвилюватись про те, що дорога зможе стати викликом для власної автівки. Звичайно ж, для зими, найкраще авто – це перевзуте в сезонну гуму авто, технічно підготовлене для експлуатації. Але крім цього, не завадять і додаткові фічі та параметри, які роблять машину універсальною та витривалою для будь-яких умов. 

У цьому випадку, дуже виграють позашляховики, оскільки дають водієві не лише впевненість на дорозі, але й мають ряд переваг:

  • Дуже місткі. Позашляховик – це рятівне коло у разі переїздів чи перевезення габаритних речей
  • Комфортні. як водії, так і пасажири зручно почуватимуть себе під час тривалих поїздок, оскільки місця для ніг, опущення спинки й регулювання крісел.  
  • Стійкість до негоди. В такому авто легко долати засніжені дороги, нерівне дорожнє покриття, ями та багнюку. 

Звичайно, позашляховик – це питання смаку, є водії. Яким просто некомфортно кататись на 4х4 машинах, які складно припаркувати через габарити. Але певні ситуації та потреби все ж можуть викликати потребу звернути увагу на саме цей тип авто. Отже, які позашляховики обирають водії для суворої зими та їзди у складних дорожніх умовах?

  • Mitsubishi Outlander (https://mitsubishi-motors.com.ua/outlander ) – витончений зовні, потужний всередині позашляховик, який може впевнено подолати випробування доріг. Повний привід разом із системою Super-All Wheel Control підвищить прохідність серед снігових кучугур, доріг, покритих льодом чи в умовах різких поворотів. Разом з інтелектуальними сенсорами, які слідкують за тим, що відбувається навколо, водій буде комфортніше себе почувати, як на парковці, серед щільного трафіку та в умовах блек-ауту, внутрішня система Mitsubishi попередить в разі виникнення небезпеки. Цей позашляховик повністю підконтрольний водієві – встановіть бажану швидкість, яку буде підтримувати авто, поки ви не почнете гальмувати чи самостійно не зміните режим. Інтуїтивний круїз-контроль сприятиме стабільній поведінці авто під час довгих поїздок. 
  • Toyota Land Cruiser – впевнений, агресивний та зухвалий позашляховик, який не тільки надасть впевненості його власнику, але й забезпечить безпекою та комфортом. Комплектація Land Cruiser передбачає внутрішню систему Safety Sense, яка розрахована на співпрацю з водієм в будь-яких дорожніх умовах. Саме ця фіча попередить можливі неприємності, зіткнення, заїзд за смугу дорожнього руху. Крім того, авто попередить перед наближенням до дорожніх знаків, у нових версіях Land Cruiser змінив бензиновий V8 на турбований V6 з двома турбінами, які додають особливої потужності під час проходження складних дорожніх умов. 415 кінських сил та нові навісні агрегати сприяють кращому проходженню авто в умовах броду. 
  • Volkswagen Touareg – позашляховик, який привертає увагу на дорозі та не залишає байдужими драйверів авто. В нових версіях це авто додає статусності, але разом з тим, не боїться бездоріжжя. У критичних ситуаціях буде діяти превентивна система безпеки, яка не залишиться осторонь небезпеки. Система авто налаштована на постійне відстеження даних стосовно руху у разі загрози активує сигнали безпеки. Пакет Offroad надає додаткові режими безпеки – Snow, Gravel, Sand допоможуть запустити двигун відповідно до ситуації для якнайкращої прохідності позашляховика серед нестандартних умов керування. 

Залежно від того, яку б потужну модель ви не обрали, вкрай важливо слідкувати за технічною справністю критично важливих деталей руху автомобіля. Своєчасне ТО може захистити від надзвичайних ситуацій, незалежно від того, якими функціями та додатковими перевагами володіє авто. 






Коментарі (0)
avatar