реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Новгород- Сіверський оголошує конкурс

Новгород-Сіверська міська рада оголошує конкурс на кращий проект логотипу ˮНовгород-Сіверський туристичнийˮ та туристичного гасла міста Новгорода-Сіверського.

Конкурс проводиться на виконання Програми розвитку туризму міста Новгорода-Сіверського на 2015-2017 роки, затвердженої рішенням 44 сесії 6 скликання міської ради від 7 липня 2015 року.

Подані на конкурс проекти мають привернути увагу широкої аудиторії до Новгорода-Сіверського, як до туристичного міста багатого історією, повідомляє сайт Депртаменту культури, туризму, національностей і релігії.

Логотипом може бути будь-яка комбінація позначень (емблема, слова, літери, цифри, зображувальні елементи, комбінації кольорів), що здатна передати унікальність Новгорода-Сіверського та ідентифікувати його серед інших міст.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до конкурсу та зробити свій варіант логотипу та гасла міста і надати його на аркуші формату А4 до відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації міської ради за адресою: м. Новгород-Сіверський, вул. Губернська, 2 (ІІ поверх приміщення міської ради) до 25 квітня 2016 року.

Після підведення підсумків, буде оголошено переможця, якого буде відзначено міським головою.

Туристичний логотип буде використано при виготовленні сувенірної та іншої рекламної продукції, що відображає туристичний потенціал міста.



Теги:логотип, Конкурс, Новгород- Сіверський, туризм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar