реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Новгород- сіверські депутати не дали землю Мішелю Терещенку

Про це повідомив депутат районної ради, один з небагатьох представників українських сил у раді Борис Домоцький.

Більшість там становлять регіонали та комуністи. "Першим ділом вони «не пустили» на землі району відомого українського мецената, громадського діяча та підприємця Мішеля Терещенка, - пише Борис Домоцький. - Йдеться про провал питання «Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки на території Новгород-Сіверської міської ради». «Згенерував» протидію гарній справі основний доповідач - представник земельного відділу району. Бо не зміг чітко викласти мотивацію винесення на сесію питання. Як про майбутнього орендаря 40-гектарної ділянки так і про мету використання".

Найбільш жорсткий спіч проти виголосив із останнього ряду депутат Павло Плотников, який обіймає посаду заступника голови міста Новгорода-Сіверського. Його претензії стосувались, начебто, існуючого небажання Мішеля Терещенка платити місту за використання взятої в оренду 17-гектарної ділянки.

"А ще, депутат, що за Януковича займав посаду заступника голови РДА, - повідомляє Борис Домоцький, - переймався можливістю бунту містян під стінами владних кабінетів через ймовірну втрату городів. Хоча за мить, як перше і друге, почуте з вуст місцевого діяча, було поставлене під сумнів. Названі земельні ділянки, як виявилось, ніколи не оформлювались на господарів. Чітко відреагував і перший заступник голови райдержадміністрації Руслан Веремієнко. Натомість реагуючи на згаданий віртуальний приклад несплати, начальниця податкової інспекції Любов Коврижко оголосила про відсутність документів, які б доводили слова претензій міста. Словом, ґвалт піднімали, здається, лишень з метою - вкотре не пустити на терени району суб’єкта підприємницької діяльності нового напрямку".

Мішель Терещенко - нащадок знаменитого роду підприємців і меценатів Терещенків, нещодавно прийняв українське громадянство, переїхавши із Франції. На орендованій ділянці він збирається вирощувати равликів.



Теги:Борис Домоцький, Новгород- Сіваерський, регіонали, Терещенки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar