реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

НЛО відвідало Чернігів

Час від часу вищі сили подають нам ,українцям, певні сигнали. То після удару блискавки на зламі стовбуру яблуні з’являється образ Божої Матері, на свіжоспиляному зрізі проступає лік Ісуса Христа, а на камені вимальовуються риси Миколи Угодника одним словом – явно щось у нашій поведінці бентежить вищий розум.
У пресі з’являються повідомлення, що у такий спосіб представники позаземних цивілізацій хочуть утримати нас від руйнування природи і морального падіння.
Але те, що цими днями можна побачити на одному з лісковицьких подвірь, перевершило всяку уяву. На дошці після стругання проявився образ явно космічного прибульця, з кулеподібним обличчям і в шоломі, наче з голлівудського блокбастера. Чи це застиглий відбиток інопланетянина, який перебував в цих краях раніше, чи повідомлення про прибуття в майбутньому – важко сказати.
До речі, років з десять тому на тому ж таки подвір’ї був знайдений чималий оплавлений предмет явно неземного походження. Чи не уламок космічного об’єкта? Про це тоді докладно, з коментарями геологів, писала «Деснянська правда».
Невідомо, під впливом якої енергії тоді ж серед літа вдруге зацвіла яблуня. Про цей неординарний випадок зняло сюжет місцеве телебачення.
Чернігів обраний прибульцями як плацдарм? Як полігон для своїх експериментів? Наведені факти схиляють до такої думки і нам є над чим замислитися, поки не пізно, аби святкувати нашу Незалежність ще не один десяток років.

Олекса ПЕКУР














Коментарі (1)
avatar
1
Таке... В звичайному сучку на дошці легко побачити прибульця. Цвітіння яблунь серед літа теж схильні вважати інопланетним знаком, а не наслідком аномального підвищення температури. Всюди ми бачимо НЛО, і ніде не бачимо своїх гріхів. Адже і православна і католицька церкви вчать, що є природні аномалії і є дія бісів, але ж не НЛО!
avatar