реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ніжинський телеканал остаточно похований владою і магнатом

Сайт "Високий Вал" повідомив наступне:"Сьогодні була знеструмлена одна з найперших регіональних телекомпаній в Україні ТКК "Фобос" в місті Ніжині. Телекомпанія почала своє мовлення у 1992 році.

Це була дійсно незалежна від влади телекомпанія, яка стояла завжди на стороні закону і справедливості. Журналістів телеканалу знали як таких, з якими важко було домовитися покидькам, злодіям і негідникам, і гроші їм в цьому не допомагали.

- Але все одно, у нас все вирішують олігархи. Одні з іншими домовилися. Сьогодні о 17-й годині телекомпанія була знеструмлена. Спасибі всім , хто був з нами, - написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук журналіст телекомпанії Ігор Волосянкін".

Наскільки відомо "Сіверщині" телекомпанія якимось побитом (та все через бідність) опинилась у власності в руках відомого магната Яковишина. Перед виборами йде зачистка інформаційного (і не тільки поля) -- тож і діду Яковишину сказали закрити телеканал. Що він і зробив -- мільйони за його кукурудзу йому миліші... Власне, й звинувачувати його нема за що.
Звинувачувати треба суспільство та наших політиків -- перше за небажання утримати незалежні ЗМІ (це стосується також і газети "Сіверщина", яка змушена була брати у видавці потенційних рейдерів), а других -- за небажання і невміння виробити правила життя для незалежних ЗМІ.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Сіверщина, незалежні ЗМІ, Яковишин, Ніжин, свобода слова, Фобос


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Та нічого подібного писати тут бред. Просто треба дивитись правді у вічі і не видумувать. Він був збитковим , а рівно як бобровицьке телебачення. Ну не може воно конкурувати з Інтером , плюсами Стб. Хто його дививився. Гляньте правді у вічі. Нещасна тисяча погоди не робе, а піратські фільми останні 5 років можна диаитись в інтернеті і не більше.. Більше того як через 10 років районні газети будуть закривать те саме будуть писать. Хоча заре нікому не треба а через 10 років і поготів. Радуйтесь що сіверщина є в інтернеті, бо через 10 років друковане видання помре
avatar