реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ніжинські діти колядували Патріарху

12 січня 2011 року діти Ніжинської школи мистецтв відвідали столицю України для того, щоб привітати з Різдвом Христовим свого Предстоятеля – Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.
Разом з дітками Святійшого владику вітали єпископ Чернігівський і Ніжинський Іларіон, настоятель Свято-Покровського храму м. Ніжина протоієрей Михаїл Якубів, директор Ніжинської школи мистецтв Лілія Піонтковська та викладачі цього дитячого навчального закладу.

Діти показали Предстоятелю різдвяний вертеп, віддали славослів’я Богомладенцю Христу і виявили гарячу, дитячу любов до Святійшого владики, за якого вони так часто і щиро моляться Богу.

На згадку про свій приїзд ніжинці подарували Патріарху картину з життя Ісуса Христа, яку намалювали дітки, учні школи мистецтв.

Від імені духовенства і віруючих Чернігівської єпархії Предстоятеля привітав єпископ Іларіон і подарував Його Святості букет квітів.

Святійший Патріарх щиро подякував колядникам, зазначивши: «головним є те, що Христос є у вашому серці… і ваш приїзд, ваші щирі колядки є доказом того, що віра живе у вас і Бог своєю благодаттю перебуває завжди з вами, укріпляючи вас у всіх ваших добрих справах».

Отримавши Патріарше благословення, солодкі подарунки, колядники повернулися додому сповнені радості та великої подяки Господу Богу за такий щасливий і благословенний день.

Прес-служба Чернігівської єпархії




Теги:Ніжин, Київський патріархат, патріарх, Чернігівська єпархія, колядники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar