реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

«Ніссан», «Ісусу», «Мерседес-Бенц» -- учасники дорожних трагедій

Непростими залишаються умови пересування на шляхах Чернігівщини. Щоб підтримати стан доріг на належному рівні, на дорогах від ДП „Чернігівський облавтодор” протягом 14-15 лютого задіяно 157 одиниць техніки та 185 осіб обслуговуючого персоналу. Таким чином, на дорогах області проїзд забезпечено.
Однак не для всіх подорожуючих дорога цієї доби виявилася щасливою. На жаль. Протягом доби зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 2 особи загинуло та 7 осіб отримало травми.
Що ж сталося? На 64 км автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі біля с. Калитянське Козелецького району вранці 14 лютого водій маршрутного мікроавтобуса „Мерседес-Бенц” зіткнувся з вантажним автомобілем „Ісусу”. Внаслідок зіткнення два пасажири мікроавтобуса „Мерседес-Бенц”, 1948 року народження та 1982 року народження, загинули на місці пригоди. Чотири пасажири мікроавтобуса та два водії отримали травми різного ступеню важкості.
Також у Чернігові по вул. Єськова біля будинку № 10 того ж дня водій автомобіля „Ніссан” наїхав на неповнолітнього пішохода, який отримав травми та був доставлений до травмпункту Чернігівської дитячої обласної лікарні.

Обласне управління МНС ґ




Теги:зіткнення. Козелецький район, Ніссан, Ісусу, Мерседес-Бенц, автошляхи Чернігівщини


Читайте також



Коментарі (0)
avatar